Y ve Z kuşağı ferah mekanları seviyor!
İnşaat sektörü 2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı.

Yaşam alanlarının sınırlandırılmasını istemeyen 'Y-Z Kuşağı' yeni projelere de yön verecek. Bu kuşak opsiyonel mimariyle tasarlanan projelerde, fonksiyonel yerleşim planları yaparak, kendileri için özgür ve ferah alanlar tasarlanmasını istiyor. Aynı kuşakta yer alan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kendileri gibi çok sayıda büyük inşaat firmasının yeni neslin istekleri doğrultusunda firmalarına yön vermeye başladığını belirtti.

Y ve Z kuşağının 2020'lerin konut ve iş merkezi proje taleplerini değerlendiren Bezci, "Şehrin dışında az katlı projeler şehrin içindeki sosyal imkânlardan daha fazlasını sunmayı hedefliyor" dedi.

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181