Yalova KentPlus projesi için Kuveytli yatırım grubuyla anlaşma imzalandı!
Kuveytli yatırım grubuyla, Emay’ın TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle gerçekleştirdiği Yalova KentPlus projesindeki 3 otelden 1’i ve 214 residence için 82 milyon dolarlık ortaklık anlaşması imzalandı.

Yenileri gelecek
Denize sıfır, 163 blokta toplam 1001 dairenin konumlandığı, konut, AVM ve sağlık merkezi olan projede, 4 ve 5 yıldızlı, 500 yatak kapasiteli KentPlus Yalova Wellness SPA Resort termal otelleri de yer alacak. Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, Yalova’da 383.500 metrekare alanda inşa ettikleri karma projenin yeni ortaklık yapısıyla daha da değerlendiğini söyledi. Osman Gazi Köprüsü’nün isminin duyulmasından açılışına kadar olan zaman diliminde, Yalova’daki gayrimenkullerin fiyatlarının hızla yükseldiğine dikkat çeken Çağlar, “Şehre önümüzdeki 5 yılda sanayi yatırımları gelecek ve kent yeni bir kimliğe bürünecek. Yalova, İstanbul’un iklimi ve yaşam koşulları ile yeni bir semti gibi olacak” dedi.

Tangible Middle East Investments ayrıca, Körfez ülkelerinde yapacağı yatırımlarda Emay İnşaat’la işbirliği yapma konusunda stratejik işbirliği anlaşması da imzaladı. Böylece inşaat, sağlık, eğitim, otelcilik, altyapı, teknoloji ve enerji sektöründe işbirlikleri değerlendirilecek.  Anlaşmayı (soldan sağa) Emay’ın Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, Tangible Middle East Investments Direktörü Bader Alhussinan ile Emay Yönetim Kurulu Üyesi Burak Gören birlikte duyurdu.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181