Yatırımcısına kazandıran en iyi konut projeleri İstanbul listesi
En iyi konut projeleri İstanbul gibi bir emlak değeri yüksek şehirlerde detaylı olarak araştırılmalı ve analiz edilmelidir. Özellikle yatırım amacıyla konut alan yatırımcıların dikkat etmesi gereken kriterlerin başında kira çarpanı hesaplaması gelmelidir.
 
Kira çarpanı; matematiksel olarak satın alınan gayrimenkul için ödenen paranın yıllık brüt kira gelirine bölünmesi ile elde edilen orandır. Bu oran size satın aldığınız evin kaç yılda amorti edileceğini gösterir. 600.000 TL’ye alınan bir evin aylık brüt kirası 3.000 TL, yıllık brüt kirası ise 36.000 TL ise bu gayrimenkulün yıllık kira çarpanı 600.000/36.000=16.67 olur.
 
Son yıllarda İstanbul’da yapılması planlanan ve başlayan projeleri dikkatle takip etmek kazanç kapılarını aralar. Çok bilinen Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi projelerin yanı sıra iki yeni şehir merkezi ve şehir hastaneleri gibi yatırımlar doğru hamlelerle fırsata dönüşür.
 
 En iyi konut projeleri İstanbul için yatırım kriterleri;
 
1. Nüfusun hızla arttığı bölgeleri hedefleyin
2. Ödeme yöntemlerindeki fırsatları kaçırmayın
3. Büyük projeleri takip edin
4. Projenin yer aldığı bölgedeki fiyat aralıklarını araştırın
5. İnşaat firmasını iyi araştırın 

Sürekli gelişim ve değişim içerisinde bulunan sektörlerin başında gelen inşaat sektöründe fazlasıyla konut arzı yapılmakta ancak bunların sadece belirli bir kısmı başarılı olmakta ve en iyi konut projeleri arasında gösterilmektedir.
 
Peki en iyi konut projeleri İstanbul için hangileri?

Konut alıcısına veya konut yatırımcısına 18 ila 20 yıl arasında geri dönüş sağlayan projeler en iyi projeler arasında gösterilmektedir. Bunun dışında insan odaklı konsepti, kullanışlı daire tipleri, geniş ve zengin sosyal donatı alanları, kolay ulaşılabilen lokasyonu ve cazip fiyatları bulunan projeler büyük rağbet görmektedir.
 
En iyi konut projeleri İstanbul için 10 proje!
- Tema İstanbul
- Piyalepaşa İstanbul
- Metrolife Sinpaş
- Uplife Kadıköy
- Validebağ Konakları
- Mesa Kemerburgaz
- Vaditepe Bahçeşehir
- Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule
- Nef İş GYO İnistanbul
- Luxera Güneşli

En iyi konut projeleri İstanbul ile ilgili yeni gelişmeler ve özel haberler için sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181