Yeni Nesil Eyüp'te 0,75 vade oranı kampanyası!
3 blok olarak tasarlanan Yeni Nesil Eyüp'te 120 ay 0,75 faiz oranları konut alıcılarına sunuluyor. Mart ayına özel yüzde 15 indirim kampanyası başladı. 

8 bin 937 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Yeni Nesil Eyüp projesi İstanbul'un tarihi bölgelerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Ortadoğu Grup imzası ile 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı proje 12 katlı olarak tasarlanıyor.

222 konutun yanı sıra 5 bin metrekarelik ticari alanda 9 dükkan bulunan Yeni Nesil Eyüp projesinde yürüyüş alanları, açık hava oyun parkları, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, kapalı otopark, 7/24 kontrollü giriş çıkışlar ve güvenlik sistemi, çocuk oyun alanları ve spor alanları yer alıyor.

Yeni Nesil Eyüp nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181