Yenikapı Sefaköy metro ne zaman açılacak?
Yolculuk süresini 21 dakikaya indirecek olan Yenikapı Sefaköy metro ne zaman açılacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Yenikapı Sefaköy metro ne zaman açılacak sorusunun detayları şu şekilde; Hat mevcut M2 Yenikapı-Hacıosman hattının devamı olarak inşa edilen Yenikapı Sefaköy metrosu projesinin yolcu kapasitesi 70 bin kişi olacak. Proje süreci tamamlanmış olup AYGM tarafından yatırım kapsamına alınarak ihale edilecek. Yenikapı Sefaköy metro 2018 çalışmaları hızla devam ediyor. Yenikapı Sefaköy metro hattı son durum ile ilgili gelişmeler 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

14 kilometre uzunluğa sahip olacak olan proje Yenikapı istasyonunda M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hatları ve Marmaray ile, İncirli istasyonunda M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M3 Başakşehir-Bakırköy İDO metro hatları ve metrobüs işletmesi ile, Çobançeşme istasyonunda M9 Ataköy-İkitelli metro hattı ile entegrasyonu planlanmıştır. Ayrıca mevcut M2 hattının uzatması olarak işletileceği için M2 Yenikapı-Hacıosman hattının mevcut entegrasyonları da kullanılabilecektir.

Yenikapı Sefaköy metro ne zaman açılacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Yenikapı Sefaköy metro hattı ne zaman açılacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181