Yenitepe Kadıköy hemen teslim kampanyası!
Nuhoğlu İnşaatın İstanbul Fikirtepe'de inşa ettiği Yenitepe Kadıköy'de hemen teslim edilen daireler, bankasız ve faizsiz ödeme seçenekleriyle 60 ay, 6 bin liradan başlayan taksitlerle satışa sunuluyor 

Nuhoğlu İnşaat tarafından Türkiye'nin ilk ve en büyük kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de inşa edilen Yenitepe Kadıköy'de yaşam başladı. 5 katlı ticari üniteler ve 21 katlı 4 adet blokta, konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Yenitepe Kadıköy'ün tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapıldı. Projede büyüklükleri 67-318 metrekare arasında değişen 1 + 1,2 + 1, 3+1,4+1 ve 5+2 daire tiplerinden oluşan bin 100 daire bulunuyor. Çamlıca ve Adalar' manzarasıyla öne çıkan projede peşinatsız, bankasız ve faizsiz ödeme seçenekleriyle 60 ay, 6 bin liradan başlayan taksitlerle hemen taşınma fırsatı sunuluyor. Bölgenin en büyük yeşil alanına sahip projesi olan Yenitepe Kadıköy'de geniş spor tesisleri ve sosyal donatı alanları yer alıyor. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 2018 yılı itibariyle Fikirtepe bölgesindeki alt yapı soıunlaımrn büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu söyledi.

METRO ÖNÜNDE
Fikirtepe'yi E-5'e bağlayacak olan yolun Yenitepe Kadıköy'ün hemen önünde yer aldığına dikkat çeken Nuhoğlu, "Yine Yenitepe Kadıköy'ün hemen önünde yer alan metro ve metrobüsle de her yere kolayca ulaşılabiliyor. Kazlıçeşme ve Zincirlikuyu metro hattının kesiştiği tek nokta, Yenitepe Kadıköy'ün önünde bulunuyor. Hastanelere, AVM'lere ve eğitim kuıumlarma da yakın mesafede bulunan projemiz bu özelliğiyle sosyal yaşamı da kolaylaştırıyor" dedi.

PRESTİJ CADDESİNE PRESTİJLİ MARKALAR 
Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de yer alacak prestij caddesıyle ilgili olarak çok ciddi çalışmalar yaptığını ifade eden Nuhoğlu, "Prestij caddesi, içerisinde yer alacak yerli ve yabancı markalarla Türkiye'nin en iddialı alışveriş caddesi olacak" diye konuştu Yenitepe Kadıköy'deki ticari alanlara olan ilginin yoğun şekilde devam ettiğini belirten Ali Nuhoğlu, "Prestij caddesi üzerinde konumlanan ticari alanlarımız için başta yeme-ıçme sektörü olmak üzere dünyaca ünlü yerli ve yabancı birçok marka ile anlaşma sağlandı Burada yer alacak prestijli markalarla Yenitepe Kadıköy, tam bir cazibe merkezi olacak ve bölgedeki alışveriş merkezlerine alternatif oluşturacak" açıklamasında bulundu

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181