Yeşilce Aydos'ta indirim ve düşük vadeli taksit kampanyası!

Kiptaş stoklarında bulunan Pendik Yeşilce Aydos Evleri projesine ait daireler için indirim ve düşük vadeli taksit kampanyası başlattı.

10 blok üzerinde toplam 331 dairenin yer aldığı Yeşilce Aydos projesindeki stok daireler, 24 ay vade farksız, 60 ay vadeli eşit taksitlerle satışa sunulacak.

Satışların stoklarla sınırlı olduğu kampanyada 24 ay vade farksız, 60 ay yüzde 0.99 vade farkıyla KİPTAŞ bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor. Teslime hazır konutlar, alıcılarına büyük avantaj sağlarken tamamının peşin ödenmesi halinde yüzde 5 oranında indirim yapılıyor.

Sosyal Yaşam Alanları ve Ulaşım Kolaylığı

Özel lokasyonu ve orman manzaralı daireleriyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayan projede geniş balkonlu 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Yeşilce Aydos’ta geniş peyzaj alanlarının yanı sıra,  çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, sauna, hamamın olduğu sosyal tesis yer alıyor. 7/24 güvenlik hizmetinin yanı sıra 350 araçlık kapalı otopark bulunuyor. 

Ulaşım ağlarıyla çevrelenmiş bir noktada konumlanan Yeşilce Aydos, lokasyonunun en ulaşılabilir projesi olarak dikkat çekiyor. E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika mesafede bulunan Yeşilce Aydos; Metro’ya 3, Yüksek Hızlı Tren’e 7, Sabiha Gökçen Havalimanı 5, İdo iskelesine ise 7 dakikalık mesafede konumlanıyor.

Kiptaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181