Yeşilkent Green Life Adana 23 bin TL peşinat kampanyası!
Sosyal konut projesi olarak inşa edilen Yeşilkent Green Life Adana 23 bin TL peşinat kampanyası başladı.

36 bloktan oluşan Yeşilkent Green Life Adana kampanya kapsamında 990 TL taksit ödemeleri yer alıyor. Ayrıca kampanya faizsiz ve kefilsiz olarak alıcılarına sunuluyor.

53.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Adana İncirlik Yeşilkent Evleri projesi şu anda Adana'da gelişmekte olan İncirlik bölgesinde konumlandırılıyor. 40.000 metrekarelik yeşil alana sahip olan Yeşilkent Green Life Adana projesi My Yeşil İnşaat Adana projeleri arasında bulunuyor.

Konumu ile dikkat çeken projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Toplam 630 konuttan oluşan Yeşilkent Green Life Adana projesi My Yeşil İnşaat imzası ile yükseliyor. 

Yeşilkent Green Life Adana taksit seçenekleri ve Yeşilkent Green Life Adana ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeşilkent Green Life Adana nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yeşilkent Green Life Adana teslim tarihi için tıklayınız.
Yeşilkent Green Life Adana fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181