Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı'nda!
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) tarafından düzenlenen Rising City Bursa Gayrimenkul ve Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’nda Yıldırım Belediyesi’nin ilçenin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm projesinin yanı sıra Ortabağlar, Mimarsinan ve Güllük, Teferrüç, Beyazıt-152 Evler ve Esenevler Kentsel Dönüşüm projeleri fuara katılanlar tarafından tam not aldı. Öte yandan Yıldırım Belediyesi standını gezen yerli ve yabancı ziyaretçiler proje maketlerini inceleme fırsatı bulurken, katılımcılara kentsel dönüşüm projeleri hakkında da bilgiler verildi.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181