Yücel Park bankasız 40 ay vade farksız kampanya!
21 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Yücel Park bankasız 40 ay vade farksız kampanya detaylarını sizler için araştırdık.

Yücel Park bankasız 40 ay vade farksız kampanya detayları şu şekilde;
Yücel Park kampanya kapsamında firma bünyesinde 40 ay vade farksız ödeme seçeneği konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca ödeme seçenekleri arasında yine firma bünyesinde 60 ay 0,98 vade oranı ve banka kredili 100 ay 0,98 vade oranı yer alıyor.

Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen proje Kartal konut pojeleri arasında yer alıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile tasarlanmış 825 adet daire yer alıyor.

Kartal'ın en yeşil projesi olarak lanse edilen projede açık havuz, çocuklar için özel kreş, açık hava oyun alanları, açık kapalı spor alanları, açık hava koşu parkuru, basketbol sahası, sauna ve buhar odası bulunuyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilecek olan Yücel Park ulaşım olarak Kartal Cevizli minibüs caddesi üzerinde, denize 900 metre uzaklıkta konumlandırılacak.

Yücel Park bankasız 40 ay vade farksız kampanya bilgisini sizler için derledik. Yücel Park konum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yücel Park nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Yücel Park teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181