Ziraat Katılım 0,98 konut kredisi!
Konut satışlarında artış yaşatacak olan yeni kampanyaya katılan Ziraat Katılım 0,98 konut kredisi detaylarını sizler için araştırdık.

Ziraat Katılım konut kredisi kampanyası detayları ise şu şekilde;
Ziraat Katılım 0,98 konut kredisi kampanyası kapsamında 0.98 faiz oranından yararlanabilmek için Ziraat Katılım'ın aktif olarak çalıştığı firmalardan daire satın alınması gerekiyor. Daire satın alan müşterilere 0,98 faiz oranı ile 120 ay varan vade imkanı sunuluyor. Ziraat Katılım anlaşmalı konut projeleri içerisinden daire alan müşterilere 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor.

KONUTDER ve Ziraat Bankası önderliğinde başlatılan ve faizlerin yüzde 1,78'e düşürüldüğü Ziraat Katılım konut kredisi 0.98 kampanyasında alıcıya 0,98'den faiz oranı, çeşitli vade ve geri ödeme seçenekleri ile konut kredisi imkanı sunuyor.

Ziraat Katılım 0,98 konut kredisi kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181