Halitpaşa Konakları son bahçe katı fiyatları!
Mudanya bölgesinde hayata geçirdiği projeler ile adından sıklıkla söz ettiren Lik Yapı, Halitpaşa'da yapımı bitmek üzere olan Halitpaşa Konakları projesinde yer alan bahçe katı daireler için fiyat güncellemesinde bulundu.

Değerini her geçen gün arttıran Halitpaşa'da yükselen ve teslimlerin Ocak 2016'da yapılacağı açıklanan Halitpaşa Konakları projesinde bahçe katı dairelerin fiyatları 350 bin lira olarak belirlendi. 

11 Blok ve 88 daireden oluşan Halitpaşa Konakları projesinde tüm daireler 3 oda 1 salon olarak kurgulanırken, normal daireler brüt 180 metrekare, net 120 metrekare, dubleksler ise brüt 337, net 198 metrekare olarak tasarlandı.

Son bahçe katlarının satışa sunulduğu Halitpaşa Konakları projesinde; yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, güvenlik ve kameralı takip sistemi bulunuyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181