Antakya Emek ve Aksaray dönüşüm projesinde sözleşmeler hızla imzalanıyor!
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri Mustafa Marangoz i ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Makamda gerçekleşen imza töreninde Başkan Kimyeci; “Antakya’mızın Emek ve Aksaray Mahallesi’nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni inşallah hayata geçireceğiz. Hem deprem riskine karşı güvenli hem de sosyal donatıları içinde barındıran bu Kentsel Dönüşüm Projemizle vatandaşlarımız rahat edecek.  Hak sahiplerimize, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

İmza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren hak sahibi Mustafa Marangoz; Kentsel Dönüşüm Projesi ile her türlü sosyal donatılara sahip güvenli, huzurlu ve modern bir yaşam alanı kazandırılacağı için memnuniyet duyduğunu belirterek Başkan Kimyeci’ye teşekkür etti.

Antakya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181