Başkan Kimyeci, Emek ve Aksaray Kentsel Dönüşüm Projesi'ni anlattı!
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirmede bulunmak için Emek Mahallesi’ndeki hak sahiplerini ziyaret etti. Başkan Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki hak sahibi Hikmet Yumuk’u ziyaret etti.

Emek Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada hak sahipleriyle bir araya gelen Başkan Kimyeci, Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında merak edilen tüm ayrıntıları paylaştı. Başkan Kimyeci, hak sahiplerinin kafalarındaki soruları detaylı bir şekilde cevaplayarak hak sahiplerini aydınlattı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Emek Mahallesi’ndeki hak sahibi Hikmet Bekler, Başkan Kimyeci’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Hak Sahibi İle İmza Töreni Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek Mahallesi ziyareti sırasında Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Cemalettin Bekler ile imza töreni gerçekleştirdi. Başkan Kimyeci, imza töreninin ardından hak sahibi Cemalettin Bekler’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Antakya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181