Hatay Payas Çağlalık TOKİ'de 77 konut bugün kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Hatay Payas Çağlalık Toki'de 77 konut bugün kurasız satışa çıkıyor.

71 adet 2+1, 6 adet 3+1 konutun kurasız satışa sunulacağı Hatay Payas çağlalık Toki satışları 25 Eylül - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. Hatay Payas Çağlalık Mahallesi 1.Etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Payas çağlalık Toki projesinde satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Payas / Hatay şubesi tarafından yürütülecek.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır. 

Hayat Payas çağlalık Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Hayat Payas çağlalık Toki fiyatları için tıklayınız.

Hatay Payas Çağlalık Toki satılık daireleri sizler için derledik. Payas çağlalık Toki satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181