Hatay Payas TOKİ sözleşme imzalama tarihi!
Toplam 937 adet konutun satılacağı Hatay Payas TOKİ sözleşme imzalama tarihi belli oldu.

Hatay Payas TOKİ sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde; Hatay Payas Çağlalık Mahallesi 1.Etap 937 Konut Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Payas Çağlalık TOKİ sözleşme imzalama tarihi asil hak sahipleri için 17 Aralık 2018 - 25 Ocak 2019 arasında kabul edilecek. Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yede hak sahipleri 04 Şubat 2019 - 22 Şubat 2019 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacak.

10 adet 1+1, 545 adet 2+1 ve 382 adet 3+1 olmak üzere toplam 937 adet konutun kuralı satışa sunulacağı Payas Toki başvuru tarihi 19 Kasım 2018'de başlayacak. Hatay Payas Toki başvurusu 30 Kasım 2018'e kadar devam edecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Payas Toki evlerine başvuru bankası T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeleri olacak. 

Payas TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Payas TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Payas TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Payas Çağlalık TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hatay Payas TOKİ sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181