İskenderun Gültepe TOKİ evlerinin kaba inşaatı tamamlandı!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da TOKİ ile yeni bir yaşam alanı oluşturma hedefinde olduklarını belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe’nin üst kısmında yapılmakta olan TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Suat Dizman ve Şantiye Şefi Onur Baştaş’tan bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinin kaba inşaatı tamamlandı. Toplamda 1054 konutun yapıldığı alanda 32 bloğun kaba inşaatının yapımı tamamlandı. Şimdi sıra ince işleri geldi. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Projede konutların yanı sıra okulların, parkların ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıların yapımı da sürüyor” dedi.

KONUTLAR SON DERECE MODERN OLUYOR
Daha sonra örnek dairelerde inceleme bulunan Başkan Seyfi Dingil,”Konutlar son derece modern oluyor. Konut satışları da bitmek üzere. Yapılan ihale kapsamında ilk etapta bin 54 konut ile birlikte 1 cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Farklı metrekarelerde ve yüksekliklerde 2+1 ve 3+1 konuttan oluşan projeler yer alıyor. Tasarımda peyzaj alanları ile araç-yaya yolu kurgusu, vatandaşların geleneksel semt kültürünü koruyabilecekleri bir yaklaşımla ele alınan proje hızla ilerliyor. Projenin ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen hükümetimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize halkımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz "şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181