TOKİ Hatay daire fiyatları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay'da hayata geçirilen TOKİ Hatay daire fiyatları belli oldu.

TOKİ Hatay daire fiyatları ne kadar?
3+1 konut 101 adetin satışa sunulacağı TOKİ hatay daire fiyatları 178 bin 429 TL'den başlayıp 201 bin 546 TL'ye kadar yükseliyor.

Konut seçimini yapan alıcılar %10 peşinat bedeli için 96 ay vade,%15 peşinat bedeli için 108 ay vade,%25 peşinat bedeli için 120 ay vade alternatifleri çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. 

TOKİ Hatay satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Hatay fiyat listesi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181