TOKİ İskenderun’da 1053 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa edecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay’ın İskenderun ilçesi Düğünyurdu Mahallesi’nde 1.053 konuttan oluşan yeni bir yerleşim yeri inşa edilecek. Projede konutların yanı sıra okullar, iş merkezleri, parklar ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılarla tüm yaşam standartlarının sağlanmasını öngören yapılar yer alıyor.

18 Temmuz’da yapılan ihale kapsamında 1.053 konut ile birlikte 2 ticaret merkezi, 1 cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Farklı metrekarelerde ve yüksekliklerde 895 adet 2+1 ve 158 adet 3+1 konuttan oluşan projede 547 araçlık otopark yer alıyor. Tasarımda peyzaj alanları ile araç-yaya yolu kurgusu, vatandaşların geleneksel semt kültürünü koruyabilecekleri bir yaklaşımla ele alındı.

TOKİ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nevzat akdeniz 7 yıl önce

Bende inşaatçıyan anahtar teslimi iş arıyorum harika

Avatar
Gulcan çiçek 7 yıl önce

Süper görünyor inşalah orda ev almayi banada nadip eder

Avatar
cemil can uluc 7 yıl önce

insalla kiradan kurtulup tokiden ev nasip eder insAllah yarabbi

banner182

banner181