TOKİ'nin Hatay İskenderun'da konut projeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki'nin Hatay iskenderun'da konut projeleri sizler için araştırdık.

Toki'nin Hatay iskenderun'da konut projeleri belli oldu. Hatay iskenderun Toki 2019 projeleri arasında 50 bin konut kapsamında hayata geçirilecek olan Hatay İskenderun Düğünyurdu Toki 2. etap projesi ve Hatay İskendererun Düğünyurdu 1053 konut projesi yer alıyor.

Hatay İskenderun Düğünyurdu Toki 2. etap projesi
Toki 50 bin konut kapsamında hayata geçirilecek olan Hatay İskenderun Düğünyurdu Toki 2. etap projesi kura tarihi henüz belli olmadı. 2+1 ve 3+1 konutlardan oluşacak olan projede 06 Mart ve 19 Nisan tarihleri arasında başvurular toplandı.

Hatay İskendererun Düğünyurdu 1053 konut projesi
1053 adet daireden oluşacak olan Toki Hatay iskenderun projesi Hatay'ın İskenderun ilçesinde Düğünyurdu Mahallesi'nde konumlandırılıyor. 1053 konutun haricinde ayrıca projede 2 adet ticaret merkezi bulunacak. Yüzde 88 oranında tamamlanmış olan projenin inşaat çalışmaları Kayasan Yapı İnşaat ve Aydın İnşaat ortaklığı ile hayata geçiriliyor.

Toki'nin Hatay iskenderun'da konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181