Alo imar barışı!
Birçok kişinin merak ettiği alo imar barışı detaylarını sizler için araştırdık.

Alo imar barışı detayları şu şekilde;
Başvuru sürecinin devam ettiği imar barışı telefon ile bilgi alma hizmetini sunuyor. İmar barışı bilgi edinme için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca bakanlığın çağrı merkezi olan Alo 181'de özel bir birim kuruldu. Bu birim sayesinde imar barışı hakkında 24 saat boyunca canlı hizmet veriliyor. Bilgi talebi ve şikayetler için kullanılan bu imar barışı çağrı merkezi ile ilgili birimin çağrı operatörleri vatandaşlardan gelen soruları cevap veriyor.

İmar barışı hattı için tıklayınız.

İmar barışı müşteri hizmetleri haricinde http://imarbarisi.csb.gov.tr/ adresinden veya http://apps.csb.gov.tr/talepekrani adresinden de bilgi alınabiliyor. Ayrıva imar barışı için başvurular E-devlet üzerinden online olarak ya da bakanlık tarafından açıklanan lisanslı kurulular tarafından kabul ediliyor.

Alo imar barışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181