Bakan Özhaseki Üsküdar'da imar barışını anlattı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası'nda açılan İmar Barışı Ofisi'ni ziyaret etti.

Selamlama konuşması için kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında, "Bakanımız bugüne dek bizi hiç yalnız bırakmadı, Üsküdarımıza hep özel bir ilgisi oldu, hemşehrilerim adına kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum." dedi. Daha sonra kürsüye gelen Bakan Mehmet Özhaseki "Ülkemizin % 66'sı deprem bölgesi, milyonlarca yapı hukuken sıkıntılı, imar barışıyla birlikte vatandaşlarımızla helalleşerek bu sorunları çözme azmindeyiz. Vatandaşlarımızı bireysel değil bütüncül projelerle, belediyelerimiz ve bakanlığımızla işbirliği içinde bu imkanı değerlendirmeye çağırıyorum." dedi.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in de katıldığı program Bakan Mehmet Özhaseki'nin vatandaşlarla birebir görüşerek imar barışına dair bilgi vermesiyle sona erdi. İmar Barışı Ofisi 31 Ekim'e dek vatandaşlarımıza hizmet verecek.

Üsküdar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181