Bakandan Bursa'ya imar müjdesi!
23 Ekim Cuma günü Bursa'ya bir ziyaret gerçekleştirilen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce merakla beklenen imar yönetmeliği değişikliği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl değişmesi gündeme gelen imar yönetmeliğinin ertelenmesi ve söz konusu değişikliğin Ocak 2016 yılına alınmasının ardından merakla beklenen bir erteleme kararı daha geldi.

Özellikle inşaat sektörünün yönetmelik değişikliğine henüz hazır olmadığını ve bu konuda bir erteleme talebinin kendisine ulaştığını belirten Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilgili değişikliklerin 1 yıl süreyle ertelenmesinin mümkün olduğunu dile getirdi. Güllüce;"Bursalılara ve inşaat sektörüne hayırlı olsun. Bu konuda talepte bulunan inşaat sektörü temsilcilerinin ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin görüşlerine bizde yanıt vermiş olduk"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181