E-İmar Nallıhan!
E-İmar Nallıhan işlemlerini yapabilmek için Nallıhan Belediyesi internet sitesindeki online e imar işlem sayfasını kullanabilirsiniz. Resmi geçerliliğe sahip imar durum belgesi almak için ise ilgili belediyeye başvurmanız gerekmektedir.
 
Nallıhan E-İmar
 sorgulaması ile; arazinin kime ait olduğu, büyüklüğünün kaç metrekare olduğu, arazinin imarlı olup olmadığı, imar paselinin kullanım şekli ve yapılması istenen yapının özellikleri, parsel bilgileri, pafta bilgileri ve ada bilgileri, kaç kata izin verildiği gibi önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.
 
Online sorgulama için ihtiyacınız olacak olan parsel ve paftanın ne olduğunu ise şu şekilde açıklayabiliriz. Parsel; imar yasaları baz alınarak sınırları belli olan arazilerin her parçasına verilen isimdir. Pafta ise belirli ölçeklere sahip büyük harita, plan veya modeli oluşturan ayrı parçalardan her birine verilen isimdir.
 
E-İmar Nallıhan için buraya tıklayınız!
 
Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlı olup, sorgulamalarla ilgili değişiklikler ve güncellemeler ilgili birimlerin tasarrufundadır. 

E-İmar Nallıhan ile ilgili gelişmeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181