İmar affı başvuruları bugün sona eriyor!
6 ay uzatma kararı verilen imar affı başvuruları bugün sona eriyor.

İmar affı telefon ile bilgi alma hizmetini sunuyor. İmar barışı bilgi edinme için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca bakanlığın çağrı merkezi olan Alo 181'de özel bir birim kuruldu. Bu birim sayesinde imar barışı hakkında 24 saat boyunca canlı hizmet veriliyor. Bilgi talebi ve şikayetler için kullanılan bu imar barışı çağrı merkezi ile ilgili birimin çağrı operatörleri vatandaşlardan gelen soruları cevap veriyor.

2. kez uzatma kararı verilen imar affı başvuruları 15 Haziran 2019'da sona erecek. İmar affı son tarih 2019 süresinden 15 gün sonra yani 30 Haziran tarihinde de ödemeleri sona erecek. Binlerce vatandaşın yararlandığı imar affı son başvuru tarihi 2019 kapsamında başvuran kişi sayısının 14 ila 15 milyona çıkması bekleniyor.

Yapı kayıt belgesi için başvurular E-devlet üzerinden online olarak ya da bakanlık tarafından açıklanan lisanslı kurulular tarafından kabul edilecek. Yapı kayıt belgesi başvuruları e devlet üzerinden takip edilebilecek. Bu şekilde imar affı internetten başvuru kolaylıkla yapılabiliyor.

İmar affı başvuruları detaylarını sizler için derledik. İmar affı son gün ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181