İmar affı ödenecek bankalar!
Başvuruda bulunan kişilerin merak ettiği imar affı ödenecek bankalar detaylarını sizler için araştırdık.

Ödemelerin 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzatıldığı imar barışı ödemeleri için kamu bankaları 60 aya kadar vadeli kredi tahsis ücreti bulunmayan kredilerileri yüzde 1.55 ile yüzde 1.69 arasında değişen faiz oranları ile sunuyor. Taksitle ödeme seçeneğinden faydalanabilmek için 31 Temmuz 2019 tarihine kadar yapı kayıt bedelinin en az yüzde 25’ini peşin olarak ödemek gerekecek. Kalan yüzde 75'lik kısım ise Aralık 2019 tarihine kadar yani 5 ay boyunca taksitle ödenebilecek. 5 ay boyunca her ayın 1'inde ödenecek olan taksit tutarı kalan kısmın yüzde 2 artırılması suretiyle hesaplanarak yatırılacak.

İmar affı ödenecek bankalar detayları şu şekilde;
Başvuruda bulunan kişiler kayıt sırasında verilen başvuru numarası ile paralarını Ziraat Bankası’na ödeyecek. Ziraat Bankası'ndan ‘Başvuru numarası’ ile fatura öder gibi imar barışı ödemeleri kolaylıkla yapılabilecek. Bu kapsamda imar affı ödenen bankalar Ziraat Bankası olarak belirlendi.

İmar barışı taksitle ödeniyor mu 2019 sorusunun cevabı için tıklayınız.

İmar affı ödenecek bankalar detaylarını sizler için derledik. imar affı ödenen bankalar ve imar affı ödemeleri hangi bankalara yapılıyor ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.
İmar barışı sorgulama için tıklayınız.
İmar barışı için neler gerekli? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181