İmar affı son ödeme tarihi 2019!
Başvuru sayısının henüz 9,5 milyon olduğu imar affı son ödeme tarihi 2019 detaylarını sizler için araştırdık. 

İmar affı 2019 uzatılacak mı ?
İmar affı son ödeme tarihi 2019 detayları şu şekilde; 6 ay uzatılmasına dair karar verilen imar barışı 2019 yılının Haziran ayı olarak bekleniyor. Resmi kurumlardan konuyla alakalı net bir tarih yayınlandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan karar doğrultusunda imar affı 2019 yılına uzatıldı. Böylece hedeflenen 15 milyon kişilik başvuru sayısına ulaşılması bekleniyor. 2. kez uzatma kararı verilen imar affı ile imar planı bulunmayan veya imara aykırı yapılan binalar yasal bir statüye kavuşuyor.

İmar affı son ödeme tarihi 2019 detaylarını sizler için derledik. İmar affı 2019'a uzatıldımı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181