İmar barışı başvuru süresi bugün sona eriyor!
2018 yılının Haziran ayında başvuruların toplanmaya başladığı imar barışı başvuru süresi bugün sona eriyor.

İmar barışı başvuru süresi detayları şu şekilde;
İmar barışı kapsamında kaçak yapılara yapı kayıt belgesinin verilmesi için başvuruların yapılacağı imar barışı son başvuru 2019 tarihi herhangi bir değişiklik yapılmazsa 15 Haziran 2019'da son bulacak.

Milyonlarca yapıyı yakından ilgilendiren imar barışı başvurular ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum herhangi bir uzatmanın şuanda söz konusu olmadığını söyledi. Uzatılması durumunda tüm detaylar 'emlaksayfası.com.tr'de yer alacak.

31 Aralık 2017’den önce inşa edilen imara uygun olamayan kaçak yapıları kapsayan imar barışı son ödeme tarihi başvuru tarihinden 15 gün sonra sona erecek. 30 Haziran'da ödemelerinin sona ereceği imar barışına şuana kadar 10 milyon 79 başvuru yapıldı. İmar barışı ile kapsamında devlet kasasına giren toplam gelir 19 milyar 300 bin lirayı buldu.

İmar barışı başvuru süresi detaylarını sizler için derledik. imar barışı başvurusu ne zaman sona eriyor ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.
İmar barışı sorgulama için tıklayınız.
İmar barışı için neler gerekli? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181