İmar barışı başvuru süresi yarın sona eriyor!
Şuana kadar 10 milyon 79 başvuru yapılan imar barışı başvuru süresi yarın sona eriyor.

İmar barışı başvuru süresi detayları şu şekilde;
Milyonlarca yapıyı yakından ilgilendiren imar barışı son başvuru tarihi 2019 yılı kapsamında 15 Haziran 2019 tarihinde sona erecek. İmar barışı başvuru tarihinde 15 gün sonra yani 30 Haziran tarihinde de ödemeleri sona erecek.

2018 yılının Haziran ayında başvuruların toplanmaya başladığı imar barışı için en fazla başvuru gelen iller arasında İstanbul 1 milyon 747 bin, İzmir 811 bin 452, Ankara 469 bin başvuru ile ilk üçte yer alıyor. Peki imar barışının başvuru süresi uzatılacak mı ? Detaylı cevabı için tıklayınız.

İmar barışı adı altında alınan yapı kayıt belgesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve yetkilendireceği kuruluşlara açılanan başvuru tarihi içerisinde başvurulması ve gerekli şartların yerine getirilmesi halinde imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınması için verilen bir belgeye denir.

İmar barışı başvuru süresi detaylarını sizler için derledik. imar barışı son gün ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.
İmar barışı sorgulama için tıklayınız.
İmar barışı için neler gerekli? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181