İmar barışı ödeme noktaları!
İmar barışı ödeme noktaları detaylarını sizler için araştırdık. Milyonlarca yapıyı kapsayan imar barışı çerçevesinde imar barışı ödemeleri hangi bankaya ve imar barışı ödemeleri nereye yapılır sorusularının cevabı merak ediliyor.

İmar barışı ödeme nasıl yapılır ?
İmar barışı ödeme noktaları Ziraat Bankası olarak belirlendi. Başvurularını tamamlayan kişiler kayıt sırasında verilen başvuru numarası ile ücretlerini Ziraat Bankası imar barışı ödemesi kapsamında yatırıyor. Ziraat Bankası'ndan ‘Başvuru numarası’ ile fatura öder gibi imar barışı ödemeleri kolaylıkla yapılabilecek. Başvuru sonrasında ödemelerini yapan kişilerin başvuru işlemleri tamamlanmış olacak.

31 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete ilanında imar affı süresi uzatıldı​ kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanan imar affı başvuru süresi uzatıldı kararı ile yapı kayıt belgesi son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

İmar barışı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve yetkilendireceği kuruluşlara açılanan imar barışı son başvuru tarihi içerisinde başvurulması ve gerekli şartların yerine getirilmesi halinde imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınması için verilen bir belgedir.

İmar barışı ödeme noktaları detaylarını sizler için derledik. İmar barışı nereye ödenir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181