İmar barışı ödemeleri taksit oluyor mu?
Bir çok kişinin merak ettiği imar barışı ödemeleri taksit oluyor mu sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

İmar barışı ödemeleri taksit oluyor mu sorusunun cevabı şu şekilde; İmar barışı taksit yapılarak ödenemiyor. Nakit olarak ödemenin yapılmasının gerektiği imar barışı kredi kartı ile ödeme seçeneği de bulunmuyor. Kısaca imar affı taksitlendirilemiyor.

İmar barışı için başvurular E-devlet üzerinden online olarak ya da bakanlık tarafından açıklanan lisanslı kurulular tarafından kabul edilecek. İmar barışı kapsamında başvurular ve ödemeler 31 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

Yapılacak başvuru için yapı maliyeti, arsa emlak değeri toplamı üzerinden konutlarda yüzde 3, ticari yapılarda ise yüzde 5 olarak yatırılacak. Tapuda yapılacak her işlem için (Cins değişikliği, kat mülkiyeti kurulması gibi) ödenen bedel kadar bir bedel daha ödenecek ve ödemeleri taksit yapılmayacak.

İmar barışı ödemeleri taksit oluyor mu sorusunun cevabını sizler için derledik. İmar barışı taksitlendirme var mı sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181