İmar barışı ödemesi son gün ne zaman?
Milyonlarca yapıyı kapsayan imar barışı ödemesi son gün ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Bugüne kadar toplam 9.5 milyon başvuru toplayan imar barışı ödemesi son gün ne zaman sorusunun cevabı son günlerde sıklıkla araştırılıyor. Bizde sizler için imar barışı son ödeme günü detaylarını derledik.

İmar barışı ödemeleri ne zamana kadar ?
İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde; 14 ila 15 milyon kişinin başvuru yapması beklenen imar barışı ödemeleri son gün 31 Aralık 2018 tarihi olarak belirlendi. Vatandaştan ilgi gören imar barışı süresinin uzatılmasına daire yoğun talep bulunuyor. İmar barışı son gün ile ilgili uzatılıp uzatılmayacağı kararı 31 Aralık 2018 tarihinden sonra durum değerlendirilerek açıklanacak.

İmar barışı ödemesi son gün ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. İmar barışı para yatırma son gün sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181