İmar barışı son başvuru tarihi 2019!
Yapı kayıt belgesi kapsamında toplanan imar barışı son başvuru tarihi 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

İmar barışı son başvuru tarihi 2019 detayları şu şekilde;
2. kez uzatılma kararı verilen imar barışı başvuru süresi 2019 için herhangi bir değişiklik yapılmazsa son gün 15 Haziran olarak belirlendi. Milyonlarca yapıyı yakından ilgilendiren imar barışı başvuruları herhangi bir uzatma kararı verilmezse 15 Haziran'da sona erecek. Bu tarihten sonra imar barışına başvuru yapılamayacak.

İmar barışı başvuruları için yapı maliyeti, arsa emlak değeri toplamı üzerinden konutlarda yüzde 3, ticari yapılarda ise yüzde 5 olarak yatırılacak. İmar barışı adı altında alınan yapı kayıt belgesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve yetkilendireceği kuruluşlara açılanan imar barışı son başvuru tarihi içerisinde başvurulması ve gerekli şartların yerine getirilmesi halinde imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınması için verilen bir belgeye denir.

İmar barışı son başvuru tarihi 2019 detaylarını sizler için derledik. İmar barışı başvuru son gün 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.
İmar barışı sorgulama için tıklayınız.
İmar barışı için neler gerekli? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181