İmar barışı son gün 2019!
Bugüne kadar milyonlarca kişinin başvurduğu imar barışı son gün 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

İmar barışı ne zaman son 2019 ?
İmar barışı son gün 2019 detayları şu şekilde;
Milyonlarca yapıyı yakından ilgilendiren yapı kayıt belgesi son gün 2019 yılına uzatıldı. 6 ay uzatma kararı verilen imar affı son gün 2019 yılı 15 Haziran tarihinde son bulacak. 2019 yapı kayıt belgesi başvuru süresinden 15 gün sonra yani 30 Haziran tarihinde de ödemeleri sona erecek.

Yapı kayıt belgesi için başvurular E-devlet üzerinden online olarak ya da bakanlık tarafından açıklanan lisanslı kurulular tarafından kabul edilecek. Yapı kayıt belgesi başvuruları e devlet üzerinden takip edilebilecek. Bu şekilde imar affı internetten başvuru kolaylıkla yapılabiliyor.

İmar barışı son gün 2019 detaylarını sizler için derledik. İmar affı son tarihi 2019 ve imar barışı son gün ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181