İmar barışı süresi uzayacak mı?
Milyonlarca yapıyı kapsayan imar barışı süresi uzayacak mı sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

31 Aralık 2018 tarihi itibari ile sona erecek olan imar barışı başvuru süresi uzayacak mı sorusunun cevabı birçok bişi tarafından merak ediliyor. Daha önce yapılan yoğun talep sonucunda imar barışı uzayacak mı sorusunun cevabı olumlu yapıt bulmuştu. Peki şimdi imar barışı uzatıldı mı ? Bizde sizler için bu sorusunun cevabını araştırdık.

İmar barışı süresi uzayacak mı ?
İmar barışı ertelenecek mi sorusunun cevabı şu şekilde; Toplamda 9.5 milyon başvuru sayısına ulaşılan imar barışına beklenti 14 ila 15 milyon kişinin başvuru yapması. Vatandaştan ilgi gören imar barışı süresinin uzatılmasına daire yoğun talep bulunuyor. İmar barışı son gün ile ilgili uzatılıp uzatılmayacağı kararı 31 Aralık 2018 tarihinden sonra durum değerlendirilerek açıklanacak.

İmar barışı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve yetkilendireceği kuruluşlara açılanan imar barışı son başvuru tarihi içerisinde başvurulması ve gerekli şartların yerine getirilmesi halinde imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınması için verilen bir belgedir.

İmar barışı süresi uzayacak mı sorusunun detaylarını sizler için derledik. İmar barışı ödemesi uzatılacak mı sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181