İmar barışı uzatıldı mı?
Birçok kişinin merakla beklediği imar barışı uzatıldı mı sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

İmar barışı uzatıldı mı ?
Mülk sahipleri tarafından merak edilen imar barışı 2019 a uzatılacak mı sorusunun cevabı geçtiğimiz saatlerde netlik kazandı. Bu gün sona erecek olan imar barışı son gün 2019 yılına uzatıldı.

İmar barışı uzatıldı mı 2019 sorusunun detayları şu şekilde; 6 ay uzatılmasına dair karar verilen imar affı son gün 2019 yılının Haziran ayı olarak bekleniyor. Resmi kurumlardan konuyla alakalı net bir tarih yayınlandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alıyor.

İmar barışı 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılan, ruhsatsız ya da ruhsata aykırı ek inşaat alanları içeren tüm yapıları kapsayacak. Vatandaşlar ‘Yapı Kayıt Belgesi Başvuru Formu’ aracılığıyla başvurularını yapacak. İnşaat halindeki yapılarda 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla bitmiş kısımları için ilave inşaat alanı ihdas etmemek şartıyla yapı kayıt belgesi alabilecek. Bu şekilde yapı kayıt belgesi verilen kısımların eksik inşaat işleri tamamlanabilecek.  

İmar barışı uzatıldı mı sorusunun detaylarını sizler için derledik. İmar affı uzatıldı mı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181