İmar barışı uzatıldımı 2019!
Milyonlarca kişinin merak ettiği imar barışı uzatıldımı 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

İmar barışı kapsamında kaçak yapılara yapı kayıt belgesinin verilmesi için başvuruların yapılacağı süre 2. kez uzatıldı ve 2019 yılında da devam etti. Peki yeniden imar barışı süresi uzatıldımı 2019 ?

İmar barışı uzatıldımı 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
İmar barışı başvuru süresinde son 2 güne girildi. 31 Aralık 2017’den önce inşa edilen imara uygun olamayan kaçak yapıları kapsayan imar barışı başvuru süresi 2019 için herhangi bir değişiklik yapılmazsa son gün 15 Haziran olarak belirlendi. Milyonlarca yapıyı yakından ilgilendiren imar barışı başvurular ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum herhangi bir uzatmanın şuanda söz konusu olmadığını söyledi. Uzatılması durumunda tüm detaylar 'emlaksayfası.com.tr'de yer alacak.

2018 yılının Haziran ayında başvuruların toplanmaya başladığı imar barışı son ödeme tarihi başvuru tarihinden 15 gün sonra sona erecek. Bu kapsamda imar barışı ödemeleri 30 Haziran'a kadar sürecek. Şuana kadar 10 milyon 79 başvuru yapılan imar barışı ile kapsamında devlet kasasına giren toplam gelir 19 milyar 300 bin lirayı buldu.

İmar barışı uzatıldımı 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. imar barışı 2019'a uzatıldı mı ve imar barışı uzatıldımı son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.
İmar barışı sorgulama için tıklayınız.
İmar barışı için neler gerekli? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181