İmar barışında son ödeme tarihi yeniden belirlendi!
Uzatılmasına dair yoğun talep alan imar barışında son ödeme tarihi yeniden belirlendi.

İmar barışı son ödeme tarihi uzatıldı mı ?
Şimdiye kadar toplamda 9.5 milyon başvuru sayısına ulaşılan imar barışında son ödeme tarihi uzatıldı. 6 ay daha uzatılan imar barışı son ödeme tarihi 2019 yılında da devam edecek. İmar affı son ödeme tarihi 2019 yılına uzatıldı kararı ile başvuruların artması bekleniyor.

Başvuru sayısının 14 ila 15 milyon kişiye çıkması beklenen emlak barışı son ödeme tarihi ve başvuruları uzatıldı kararı ile yapı kayıt belgesi son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlenmişti. 2. kez uzatma kararı verilen imar affı ile imar planı bulunmayan veya imara aykırı yapılan binalar yasal bir statüye kavuşuyor.

İmar barışında son ödeme tarihi detaylarını sizler için derledik. İmar affı son ödeme tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181