Parsel sorgulama Çermik!
Parsel sorgulama Çermik işlemini gerçekleştirerek satın almak istediğiniz yada sahibi olduğunuz arazinin bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Online parsel sorgulama işlemi ile; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi aracılığıyla, belediyelerin harita kadastro ve imar uygulama birimlerine gitmeden parsel sorgulama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Parsel sorgulama Çermik için adres bilgileriniz girerek, enlem-boylam bilgileri ile yada ada-parsel bilgileri ile sorgulama yapabilirsiniz. İmar yasaları baz alınarak sınırları belli olan arazilerin her parçasına verilen isim olan parsel bilgisi ile satın alınmak istenen arazinin konumu ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Parsel sorgulama Çermik için buraya tıklayınız!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlı olup, sorgulamalarla ilgili değişiklikler ve güncellemeler ilgili birimlerin tasarrufundadır. 

Parsel sorgulama Çermik ile ilgili gelişmeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181