İnallar Hayat 2 satış ofisi!
10 blokta 150 daireden oluşan İnallar Hayat 2 satış ofisi bilgisini sizler için araştırdık.

Bursa Balat'ta konumlandırılan İnallar Hayat 2 satış ofisi açık adresi şu şekilde; Büyük Cadde Balat No:19 16140 Nilüfer / BURSA. Otomotiv sektöründe uzun yıllardır başarılar sağlayan İnallar imzası taşıyan projede temalı bahçeler, Marmara ve Ege bitki örtüsünden seçilen ağaç ve bitkiler, meyve ağaçları yer alıyor. 16 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri net olarak 156,64 metrekare ile 181,61 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

9 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan projede bahçe katı, çatı dubleksi veya ara kat daireler yer alıyor. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede açık hava şöminesi, açık yüzme havuzu, kafe ve restoran alanları, maç ve sinema keyfi için dev ekranların bulunduğu 600 metreakrelik özel alan, oyun odaları, langırt ve playstation odası, çocuklar için yüzme havuzu, mini futbol ve basketbol sahaları, açık hava oyun parkı, Fitness salonu, pilates-yoga stüdyosu ve buhar odaları, 450 metrelik tartan yürüyüş pisti ve bisiklet parkuru bulunuyor. 

İnallar Hayat 2 satış ofisi!
Telefon: (0224) 241 92 92

İnallar Hayat 2 fiyat için tıklayınız.

İnallar Hayat 2 teslim tarihi? Tıklayınız.

İnallar Hayat 2 nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181