Isparta Keçiborlu'da dere ıslahı çalışmaları başladı!
Keçiborlu Belediyesi'nin öncülüğünde ilçede önemli çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalardan biri de dere ıslahı çalışmaları. İlçede yapılan dere ıslahı çalışmaları hakkında bilgi veren Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, 3 milyon lira tutarındaki yatırımın yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

Önceden dere ıslahı ile ilgili kanal caddesi diye üstü kapalı bir deremiz vardı, bununla ilgili derenin üstü çok uzun zaman önce kapandığı için büyük sıkıntılar oluşturuyordu. Sel tehlikesi falan oluşturuyordu bununla ilgili DSİ yetkililerimiz bununla ilgili bir çalışma yaptılar kanal caddesinin giriş ağzının oradan, akçeşmenin kenarından ikisi üniversitenin önünden birleşip bizim vıy vıy dediğimiz bölgeye inşallah güzel bir dere, yollarıyla beraber ıslahını yapıyoruz betonu ve köprüleri olan özellikle sayın bakanımız Veysel Eroglu'nun söylediği gibi artık dere ıslahları yaya yolları ve piknik alanları güzel reklasyon alanı olarak yapmayı düşünüyoruz. Gerçekten buna örnek bir dere projesi olacağını düşünüyoruz, bununla ilgili olarak buranın maliyeti 3 Milyon lira civarında bu tabi biraz daha reklasyon alanlarını eklediğimiz zaman artıyor maliyeti inşallah bu senenin sonuna kadar bitirmeyi düşünüyoruz dedi.

TOPLU KONUT PROJESİ
Öte yandan 481 konuttan oluşan toplu konutlar projesine de değinen Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, Temmuz'da ihale sürecinin başlayacağını dile getirdi. TOKİ projemiz yaklaşık 481 adet toplu konut idaresinin kentsel dönüşüm TOKİ projemiz büyük bir ihtimalle Haziran sonu Temmuz başı gibi ihaleye hazır hale gelecek, ihaleye hazır hale geldikten sonrada inşallah ihale süreci sonuçlandıktan sonrada Keçiborlu halkımıza da o hizmeti sunmuş olacağız. Şeklinde ifade etti.

Gülkent Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181