Isparta Keçiborlu'da toplu konut projesi ihaleye çıkacak!
Keçiborlu'nun vizon projesi: toplu konutlar. İlçede kentsel dönüşümü de başlatacak olan toplu konut projesinin çalışmaları devam ediyor. İlçede uygulanacak toplu konut projesinin imarını Temmuz ayındaki belediye meclisinde yaptıklarını belirtek Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, projenin ihalesinin de Eylül-Ekim ayı içerisinde sonuçlanacağını söyledi.

Parlak "Temmuz ayındaki belediye meclisimizde TOKİ'mizdeki alanımızın imarı yoktu imara açtık, Ağustos ayı meclisimizde de imarını onaylayacağız ondan sonra da ihale sürecine geçeceğiz inşallah. Eylül - Ekim gibi ihalesi sonuçlanır ondan sonra da inşallah TOKİ'miz hızlı bir şekilde gerçekten vizyon projemiz dediğimiz TOKİ projemiz İsparta'mıza ve Keçiborlumuza inşallah hayırlı olur. Güzel bir proje oldu gerçekten yaşanabilir. Keçiborlu için çok uygun bir proje oldu, inşallah vatandaşımızı da bu hizmete biran önce kavuştururuz." dedi.

Proje kapsamında 481 adet konutun yapılacağını dile getiren Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, "Şartlar olursa Keçiborlu'nun dışında İsparta'dan da talep almayı hedefliyoruz" diye konuştu. Parlak "Konut olarak 481 adet şimdilik bir değişiklik olmazsa proje aşamasında da tabi ihaleye çıktıktan sonra da bunların şartları gerek belediyemiz gerek. TOKİ aracılığıyla vatandaşlarımıza ve İsparta'mıza duyuracağız bununla ilgili yakın zamanda tahminim ilanlara çıkarız diye düşünüyorum. Proje aşamasından ihale sürecine geçtikten sonra tabi TOKİ'nin de şartları olacaktır, belediyemizin de şartları olacaktır, çünkü bu bütün yapılan TOKİlerden farklı bir proje burada TOKİ ve Belediye işbirliği ile yapılan bir proje beraber yapılan bir proje yani bir paydaşta biziz bununla ilgili şartları TOKİ ile beraber koyacağız bununla ilgilide tahminim İsparta'mızdan Keçiborlu'ya yerleşmek isteyen vatandaşlarımızla ilgilide inşallah bir şeyler yapabilirsek TOKİ ile görüşmelerimiz olumlu geçerse bunuda şartnameye koyarız" dedi.

Gülkent Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181