Maviler İnşaat Plus Life Isparta!
Isparta'nın en büyük markalı konut projesi olan Maviler İnşaat Plus Life Isparta projesi detaylarını sizler için araştırdık.

14 katlı 5 bloğun yükseldiği Maviler İnşaat Plus Life Isparta projesi Isparta konut projeleri arasında yer alıyor. Maviler İnşaat imzası ile inşa edilen Plus Life Isparta projesinde 266 araçlık kapalı,130 araçlık açık otopark, akıllı ev sistemi, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, fitness merkezi, hamam ve sauna yer alıyor. 

3+1 ve 4+1 seçeneği ile toplam 266 konutun bulunduğu Plus Life Isparta projesinin 3+1 daireleri brüt 182 metrekare, 4+1 daireleri 211 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Plus Life Isparta 14 bin 430 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Maviler İnşaat Plus Life Isparta projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Plus Life Isparta nerede ? Lokasyonu için Tıklayınız.

Plus Life Isparta ​fiyat için Tıklayınız.

Plus Life Isparta ​teslim tarihi için Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181