Isparta TOKİ projeleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Isparta Toki projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Isparta Toki projeleri 2019 detayları şu şekilde;
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Isparta Çünür ve Isparta Keçiborlu projeleri yer alacak.

Isparta Çünür Toki
Yatay mimaride inşa edilecek olan Isparta Çünür Toki evleri 2019 başvuruları 11 Mart 2019 itibariyle başladı. Isparta Merkez Çünür Mahallesi Projesi kapsamında inşa edilecek olan Isparta Çünür Toki başvuru işlemleri 19 Nisan 2019 tarihine kadar T. Halk Bankası A.Ş.’nin Isparta İlindeki Şubeleri tarafından kabul edildi.

Isparta Keçiborlu Toki
Başvuruları 6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam eden Isparta Keçiborlu Toki evleri 2019 için talep toplandı. Projede brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 53 adet konut yer alacak. Toki 50000 konut Isparta için başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Keçiborlu / Isparta Şubesi  aracılığı ile kabul edildi.

Ayrıca toki ısparta 2019 projeleri kapsamında Isparta Keçiborlu projesinin ihalesi yapılacak. İşte Isparta Keçiborlu Toki projesinin detayları;
53 konutan oluşacak olan Ispatya Keçiborlu Toki ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesinde inşa edilecek olan Isparta Keçiborlu toki konutları projesi kapsamında 2 adet ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak.

Diğer toki ısparta konut projeleri 2019 detayları şu şekilde;

Isparta Atabey Toki
Isparta İli Atabey İlçesi Atabey Mahallesi'nde inşa edilecek olan Isparta Atabey Toki projesi 377 adet konuttan oluşacak. Yüzde 68 oranında inşaatı tamamlanan proje ihalesini kazanan İntek Konut İnş. A.Ş. & Bitaş Müh. Mim. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Isparta Yalvaç Toki
Isparta Yalvaç'ta inşa edilecek olan Isparta Yalvaç Toki 96 konuttan oluşacak. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan proje ihalesini kazanan Cemre İnş. Plastik Su ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. & Or Yapı San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Isparta Toki projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181