Keçiborlu 3. etap TOKİ ihalesi 26 Nisan'da yapılacak!
İlçemizin prestij projelerinden biri olan 3. Etap TOKİ'de ihale tarihi belli oldu. 26 Nisan'da ihaleye çıkacak Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kısa bir sürede tamamlanacak. 

469 konut, Ticaret merkezi ve Caminin yapılacağı yeni yaşam alanı ilçemizin çekim merkezi olacak. Modern konut anlayışının en iyi örneklerinden biri olacak 3. Etap TOKİ'nin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, " İlçemizin albenisini arttırmak ve tercih edilir bir merkez olmak amacıyla modern projelere imza atmaya devam ediyoruz. Proje inşallah en kısa sürede tamamlanır ve 469 konut yeni sahiplerini bulur. Halkımız her şeyin en iyisine layık" dedi.

Keçiborlu Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181