Emlak Konut GYO Riva!
Antriva Konut Projesi ile komşu konumda inşa edilecek olan Emlak Konut GYO Riva projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut ve TOKİ güvencesi ile Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilecek olan Emlak Konut GYO Riva projesinin ismi Düşler Vadisi Riva İstanbul olarak belirlendi. 

İstanbul Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arsası üzerinde yer alacak olan Galatasaray Riva projesi kapsamında okul için 15 bin metrekare, ticaret ve sosyal tesis alan için 10 bin metrekare, cami için 1.500 metrekare ve otopark alanları için ise 60 bin metrekarelik alan ayrılacak.

Toplam 1550 villanın tasarlandığı proje 447 milyon TL proje bedeline sahip olacak. 6 bin 500 kişinin yaşamasının planlandığı Yılmaz İnşaat Riva projesi Beykoz konut projeleri arasında yer alacak. ​442 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak projede 2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 daire seçenekleri tasarlanıyor. 

Düşler Vadisi Riva İstanbul nerede? Tıklayınız.
Düşler Vadisi Riva İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.
Düşler Vadisi Riva İstanbul fiyat için tıklayınız.

Emlak Konut GYO Riva ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 
Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181