Bulvar İstanbul satılık dükkan listesi!
İki etap olarak hayata geçirilen Bulvar istanbul satılık dükkan listesi detayını sizler için araştırdık.

15 bloktan oluşan  Bulvar istanbul satılık dükkan listesi belli oldu. Emlak Konut ticari ünitelerinde 120 ay 0.95 vade farkı imkanı yada 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bankasız ve kefilsiz olarak konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projelerde peşin ödemelerde indirim de uygulanıyor. Bulvar istanbul satılık dükkanlar için tıklayınız.

İstanbul Başakşehir'de konumlanan projede yaşam sürüyor. 1555 dairenin bulunduğu projede 1+1’den 5+1’e kadar konut seçeneği bulunuyor. 2 bin 682 yatak kapasiteli en görkemli hastane kampüsü Başakşehir Şehir Hastanesi’nin karşısında konumlanan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Ayrıca projede göletlerin, şelalelerin, kamelyaların, lavanta ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanları ve sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Bulvar istanbul satılık dükkan listesi detaylarını sizler için derledik. Emlak Konut Bulvar istanbul satılık dükkan seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Konutnews.com



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181