Dumankaya Miks satılık dükkan listesi!
İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece ilçesinde konumlandırılan Dumankaya Miks satılık dükkan listesi detayını sizler için araştırdık.

657 konut, 72 adet ticari ve 7 adet ofis ile 736 adet bağımsız bölümden oluşan Dumankaya Miks satılık dükkan listesi belli oldu. Emlak Konut ticari ünitelerinde 120 ay 0.95 vade farkı imkanı yada 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bankasız ve kefilsiz olarak konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projelerde peşin ödemelerde indirim de uygulanıyor. Emlak Konut Dumankaya Miks satılık dükkan listesi için tıklayınız.

30 dönümlük bir alana inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 39 ila 99 metrekare aralığında değişiyor. 

Dumankaya Miks satılık dükkan listesi detaylarını sizler için derledik. Dumankaya Miks Emlak Konut satılık dükkan seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsini.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181