Emlak Konut Başakşehir Evleri!
Emlak Konut Başakşehir Evleri listesini sizler için derledik. Markalı Konut projeleri ile dikkat çeken Emlak Konut Türkiye'nin birçok şehrinde konut üretimi yapıyor. Emlak Konut'un bir çok projeyle yer aldığı Başakşehir, konut alıcılarının İstanbul'da tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. 

İşte Emlak Konut Başakşehir Evleri listesi

Avrupark Hayat projesi
Cihan İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta 156 milyon 500 bin TL teklifle satın aldığı arsa üzerine inşa edilecek olan Avrupark Hayat projesinin kat yükseklikleri 3 ile 13 arasında değişiklik gösterebilir. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer alması beklenen Avrupark Hayat projesinde dairelerin büyüklüklerinin 63 ila 174 metrekare olması öngörülüyor. Avrupark Hayat daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Tual Bahçekent
Dağ Mühendislik imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile 190 bin metrekare alanda inşa edilen Tual Bahçekent projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan  projesi 370 adet 1+1, 270 adet 2+1, 400 adet 2+1, 640 adet 3+1 ve 120 adet 4+1 daireden oluşuyor. Tual Bahçekent daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Avrupa Konutları Başakşehir
Artaş İnşaat imzası ile İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Avrupa Konutları Başakşehir projesi 941 daire ve 27 ticari üniteden oluşuyor.  Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir oplam 11 bloktan meydana geliyor. Avrupa Konutları Başakşehir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ayazma Emlak Konutları
Emlak Konut imzası ile 17 blokta 4 ile 30 kattan oluşan Ayazma Emlak Konutları projesi konut projesi olarak inşa ediliyor. Geniş sosyal donatı alanları bulanan Ayazma Emlak Konutları projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, kafeler, çocuk oyun ve etkinlik alanları, açık ve kapalı otopark ve 7/24 güvenlik hizmeti yer alıyor. Ayazma Emlak Konutları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nidapark Kayaşehir
103 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul'un aynı bölgede 2'nci projesi olma özelliğini taşıyor. 118 bin 360 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi konum itibariyle de dikkat çekiyor. Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Semt Bahçekent
1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunacak olan Semt Bahçekent'te dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişecek.Emlak Konut güvencesiyle inşa edilecek olan Semt Bahçekent projesi 669 konuttan oluşacak. Semt Bahçekent daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Emlak Konut Başakşehir Evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181