Emlak Konut Bizim Mahalle fiyatları!
Küçükçekmece konut projeleri arasında yer alacak olan Emlak Konut Bizim Mahalle fiyatları bilgisi henüz netlik kzanamadı.

Emlak Konut Bizim Mahalle fiyatları bilgisi netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. İstanbul Küçükçekmece'de konumlandırılacak olan Dağ Mühendislik Bizim Mahalle projesi 1 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek. Emlak Konut Bizim Mahalle daire fiyatları bilgisinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Mahalle kültürünü yaşatacak olan Emlak Konut Tual Bizim Mahalle projesi için çalışmalar devam ediyor. Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilecek olan Emlak Konut Tual Bizim Mahalle projesinde 175 adet ticari ünite planlanıyor.

Bin 700 konuttan oluşacak olan Emlak Konut Halkalı Bizim Mahalle 2. etap projesi 270 bin 620 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde yükselecek. 318 milyon 93 bin 859 TL yatırım değerine sahip olan projede 110 adet 1+1 daire, 600 adet 2+1 daire, 840 adet 3+1 daire ve 150 adet 4+1 daire planlanıyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer alacağı Tual Bizim Mahalle 2.etap projesi 1 milyon metrekarelik Bizim Mahalle arazisinin 118 bin 98,99 metrekarelik bölümünde yükselecek. 2 bin 931 kapasiteli otopark alanına sahip olan projede özel anaokulu, ortaokul ve park, yüzme havuzu, sauna , yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alacak.

Tual Bizim Mahalle kampanya detayları için tıklayınız
Tual Bizim Mahalle ön talep formu için tıklayınız.
Tual Bizim Mahalle nerede? Tıklayınız.

Emlak Konut Bizim Mahalle fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181